Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alvar Illgänge


Jag är skaderegleraren
som besinnar alla illgångar
som vränger genom existensen;
hoten som suger i kött och ben;
MS, cancer och illtimed death,
övergivenhet och kvarhållanden,
ovänskap och trafikolyckor

The writing on the wall
är dekorativt

Prinsessan Corona
öppnar plenisalen
för en fjortondagarssession

Lena Hallengren speedsnackar i P1

De äldre samlas i vårdmiljöerna

Vi höstar in symtomen
och bollar tillbaka
bollar tillbaka

Svenska Bandyförbundet tvekar
i Bollnäs,
rent spontant

Hellre ryck än stick

Lyft mig ur förhållningssätten!

Dag och natt vakar jag
vid bedömningsgrunderna

Tillfälligheterna rör sig
över ytan, på spänningen

Jag sträcker på universum,
i svallet
från gravitationsvågorna;
dallrar som kalvsylta




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-11 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP