Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsvid


När hälsan
tiger still
och världen
inte beter sig
som vi vill

Gäller det
att hålla
balansen
och stå kvar

Är den
tanken som
väckts idag

Att värdera
varje dag
som en klenod

På det stora
världsalltets
bord




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-12 10:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att värdera varje dag som en klenod!


2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP