Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd triangel


den tröga strukturen har fått liv
total beredskap och förändring

en frontlinje utan verklig fritid
det här blir ett minnesmärke för medmänniskan

om hon bara visste hur sekunder beräknas
medan världen säljer sitt svarta vatten

drivkraften och vemodet är de två stormarna
som drar emot varandra

 




Fri vers av Fredrik Axelsson
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-13 17:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
En dystopisk bild av världen.
2020-03-13

  Ulf Carlsson VIP
Tidens "Mene Tekel" för nutidsmänniskan, en varningssignal i nuet.
2020-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Axelsson
Fredrik Axelsson