Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad du har lämnat


ärr

huden runt mina läppar,
är öm och röd,
där mina rosa moln var,
går jag på taggar du inte kan se,

jag skrev en saga,
en saga om du & jag,
dumma dumma jag,
som trodde jag kände dig,

sen du försvann,
har jag slutat räkna dagarna,
där din kyss brukade vara,
har du lämnat ärr,

du har lämnat ärr,
runt omkring mitt mun,

ärr läker- som alla sår,
men varje gång jag ser ditt namn,
fast det var så länge sen,
smeker jag försiktigt mitt ärr,

du lämnar aldrig mig,

du har lämnat ärr,
runt om kring min mun,
mitt ansikte,
runt omkring min kropp.

du lämnar aldrig mig.




Fri vers av thesophie
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-07-06 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thesophie

Senast publicerade
ärr
fantasiluft
* Se alla