Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sarah

Att vara lycklig, varken mer eller mindre:
Det är att vara, att finnas, att se sig själv i den andre.
När du ser på mig, och jag på dig,
då står klockorna stilla;
När vi är ifrån varandra, förblir du ändå hos mig
och inget borde göra mig illa.




Fri vers av Ivar
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-03-14 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivar
Ivar