Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbarriär

Ögonblicket innan ögonblicket

Jag skrev att livet var hårdare än fjäderns tipp

Men mjukare än gevären som tog sikte

Någonstans är allt redan färdigt

Vem vill plåga

Gud

Med intryck?

Och kommer världen

Någonsin förstå

Min dyrkan

Av detta något?




Fri vers (Fri form) av Samison
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-03-23 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samison

Senast publicerade
Brev
Dekret
Kärleksbarriär
* Se alla