Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev

En hand som saknar fattningsförmåga

Infattad likt en ädelsten i din

På skolgården är ringarna

Av grus och ett törstande vemod

Genom förlossningsvärkarnas kanaler

Ditt nya Venedig

Skuggornas barn samlar på kugghjulen

Från alla klockor

Så länge dom slutat gå

Jag samlar på kyrktornens klockor

Så länge dess inälvor

Spruckit i det

Lätta regnet




Fri vers (Fri form) av Samison
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-26 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samison

Senast publicerade
Brev
Dekret
Kärleksbarriär
* Se alla