Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 mars 2019 - III

När jag
förlorat dig
glöm inte
min doft

Av dig
när allt
i atomer
försvinner

När jag andas
dina svunna
vackra toner
så orört




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 106 gånger
Publicerad 2020-03-28 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig