Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa du mänska med och utan



spår du vind
i mina segel


öser glädje
till mitt sinn


fäster vänskap
mellan ögon


strör du tillit
på min färd


sa du mänska
med och utan


sa du rumtid
förutan spår


gav utsikten
genklang därinne


fick du besked
mitt hjärtats slag




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-29 15:14



Bookmark and Share


  Saga Nordén
Oerhört fint flöde och vacker mening!
2020-04-01

  Marita Ohlquist VIP
En vacker text med rytmiskt flöde, tack för den!
2020-03-31

    ej medlem längre
Vilken melodi och rytm du lyckas fånga här!
2020-03-30

    Lena Staaf VIP
Vackert, stilla,rytmiskt.
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP