Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Netflix, dagens fix

 

Hon stiger upp
För att lägga sig i soffan
Stiger för att sjunka
Inget nytt under solen
Bara tiden som flytt
I horisonten ligger längtan
Liknar ett höstlöv
Ett oskrivet blad
En önskelista som överlistat
Inte mer än en TV-bilaga
Längtan längtar numera efter sig själv
Guppar som inälvor
Kravlöst på kavlugnt
Lätt och tungt på samma gång
Som ett skepp av svartek
Villfarelsen att hålla sig flytande
I en aldrig sinande ström av serier
Försjunker hon äntligen igen
Med livet som barlast




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-04-09 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att fly verkligheten har väl aldrig gestaltats med mer liv, lust och humor och samtidigt med ett underliggande vemod än här. Du är grym!
2020-04-11

  Solweig Jansson VIP
En härlig text att försjunka i - så många finurliga formuleringar med din speciella glimt i ögat !
2020-04-10

  Blomma-Stjärna VIP
fint fångat om leda och lust, kravlöst och kavlugnt, lätt och tungt, i dagens fix av förströelse...
2020-04-09

  Respons VIP
En igenkännbar känsla hos många idag - att jaga bort tiden skapar distraktion men också en inre frustration.
2020-04-09

  DavidM VIP
Uttrycksfullt skissat, vardagens skeenden.
2020-04-09

    Sefarge VIP
Smartljuvligt Skriftat!
I härlig KattenKin stil
Snacka om rundgång
Längtan som numer
Längtar efter sig själv
;}

2020-04-09

    Lena Staaf VIP
Seriernas förförande lockelse som ger en stunds vila från det verkliga livet. Du ger en fin bild av en odefinierbar längtan i det egna livet. Allt med en gnutta svart humor!
2020-04-09

    Max Poisé
Haha...helt klart...tack för den!
2020-04-09

  Nanna X
Jo livet är en barlast ibland. Med eller utan TV.
2020-04-09

  Onomatoprofet VIP
Livsfarligt att fastna i en serie med 50 avsnitt och 120 säsonger ...
2020-04-09

  Judas Ekholm VIP
Mumsfillibabba! Du dominerar som vanligt. :)
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP