Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta

060701

jag glömde dig aldrig,
jag förträngde bara bort minnerna
om dig från min vardag.
är du borta från mitt liv än?
...
jag antar det..
okej..
jag glömmer dig nu..
hejdå!
...
Hallå?
är du kvar?
nehe..
okej, jag skulle bara kolla..
hej då då..
...

*snyftningar*




Övriga genrer av Eriika_
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-07-07 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_