Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullblodsromans


Initialt så kysser jag din södra terminal intensivt
När du når en kritisk massa så exploderar solen 
och du faller handlöst ned i ett gott kaos läkedom 
Kopplar mitt kärleks batteri till ditt trötta hjärta
tills det börjar lysa i dina ögon av sorg och vrede
Den galna världen har inte någon makt över oss
I vår kraftfulla och fullblodiga romans ler lyckan
när vi med blod skriver vårt ursinniga evangelium
Vad härligt att dö tillsammans med dig och bara
i din närhet och omsorg blir jag så här själaglad.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-01 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP