Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APRIL

vi ser ut över den första dagen
vinden smeker ängen
den dagen skapade vi varandra

föddes i varandras armar

av ler formades din kropp
ej av säd, mitt människobarn
skir och vek som ett rö

vårvindsdansande substans

dina ögon ler, speglar
vintersolens bleka ljus

skapelseakten är fullbordad

© Bosse 1 april 2020.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-04-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten