Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett bräde


Smitta sig själv
från nån yta, nån ytlighet,
ytspänd, uppspänd,
utspänd i dagens bleke,
ögonblank
som en utpuppad slända
på väg mot kådfångets vackra
bärnstenshalsband,
krispaketerade
i vaknande dystopiers
svala parker
i Armenien,
på ett bräde eller två
i brädspelens rosa Jerevan




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2020-04-02 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP