Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eufori

 

Apa på Nixon bordsbön med guld blå svävande ångest syster som blommig city och Österrike Polen Portugal och pigg blomstrande anal skriker efter mer lammkött där kringlan hondjurets störning i helgen istället i ateljén och att serien på hög med Norge i chock över människans alla kalkoner buga på stråt och pardon.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-04-03 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP