Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen lyser, kyligt i vinden


paret stegade förbi klädda i vinthundtyg
försvinner i en solstrimma
solbrillor över nosen
och stickad luva
jag hör även att du ler
glädjen bor i de små tingen
vännen J stannade till
lämnade utblommade orkidéer
kan inte förstå
de på tippen slänger
levande mirakel
som nytt liv får




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2020-04-03 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP