Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29 mars 2019

Att gömma den kärlek
att vara bara din
hjärtat ditt svunnet
men mitt bara ditt

Du drar mig till dig
kärleken tar mig
hjärtat ditt svunnet
min kärlek

Ta mig eller döda
tvinga mig inte
till en annan
för mitt hjärta

Är ditt endast..

https://youtu.be/YV2hCsDG2lg




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-03 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig