Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnar boken


med snirklig guldpläterad stil på försättsbladet
där står tryckt
"mina fundringar"

efter alla bombnedslag bakhåll
tissel tassel korridorspring
där klockan ringer ding ding
och så kommer då målet
med den bärande tanken
hur tänker en, sinnet som vill förändra
som flera år ingen lyckats ändra ?
undrar om någon ger sig självhypnotika
och det där med att inte vara het
där går en även bet
antagligen bortskämd med kjolar liksom
Marlene Monroe´s lyfter ?
någon hög efter en sil
eller rökt på en ål?
skepp och hoj kanske en skål
vänskap och kärlek måste gå hand i hand
för att nå land !
bevare för kriget utan dessa två
har inte helvetet uppfunnits, så gjorde det då

Det är verkligen något viktigt att tänka på !




Fri vers (Spoken word/Slam) av morgonstjärna VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-04-04 14:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
himmel vilken smällkaramell jag skrev:)
2021-03-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP