Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framsteg


har vi blivit mycket klokare sedan vi uppfann hjulet
då var vi otroligt kreativa utifrån villkoren sett
var blir vi av i datorsamhället, när fler hjärncentra än det kreativa fungerar dåligt?
hur blir det då med vårt känsloliv. förmågan till empati kärlek ömhet blir kanske offrad på den moderna teknikens altare ?
borde inte omvärlden tillvarata människans resurser i stället för kväva dem?
ett beroende är aldrig gynnsamt för människans tillväxt, som kreativa starka individer, då den inriktas på apparathysteri redan i barnaåren, av dator och annan teknik. kan någon ens se blomman vid sin fot ?

är det så människan måste störta i avgrunden farsoter och andra prövningar utan dess like, för att kunna börja på nytt rentvättad och forma livet efter nya värderingar.
Framsteg är när vi växer till i själen och mår därmed även bra mycket bättre




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2020-04-06 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP