Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några rader


Gillis

Gillis,
20-04-02 trodde du skulle bli aprilskämt men du blev mi Amor föddes en dag efter ändå.

faster lilla ögonsten för dig kommer jag göra allt, finns inget hinder i vägen när Jag hör ditt namn.

Det finns änglar i himlen men du är på jorden, mamma och pappa kan bevittna orden.

Jag kommer visa världen för dig och dig för världen, för du är stjärnan i universum låt mig lighta vägen.

Jag kommer hålla din hand, dem dagar mamma och pappa inte kan.

Gillis min ängel, du är speciell jag kan inte fatta att jag blivit faster till dig.

Jag gick från 0-100 och blev frälst igen, men du har kommit för att stanna inte för att lämna mig.

Faster älskar dig. .




Fri vers av Juvelögon92
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-07 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juvelögon92
Juvelögon92