Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är svårt ...

Livet är svårt ibland

Det är bara
för att man ska veta
hur bra man har det
i vanliga fall

Tårarna flödar

Så att skrattet
kan vila upp sig
för att sedan attackera dig
tills du skoningslöst rullar ihop på
golvet i kramper

Man kämpar på
i livet

För att sedan
komma till en
ny verklighet ....




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 324 gånger
Publicerad 2004-10-19 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan