Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burfåglar

 

Vi flyger i luften
Vilda och vansinniga
Som en chimär att vingarna bär
Vi burrar upp oss när själen fladdrar
Hjärtat slår slag för våra skadade jag
Men utan certifikat på annat än hat
Lyfter aldrig tillvaron




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-04-09 15:35



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
En underbar dikt av bästa KattenKin - märke ! Ordkonst som verkligen lyfter, både språkligt och innehållsmässigt !
2020-04-10

  Blomma-Stjärna VIP
snyggt och klokt uttryckt - inte lyfter vi av bitterhet och hat - men i vår corontän lyfter vi av att läsa din poesi - !
2020-04-09

  Respons VIP
Bra formulerat! Det är inte reaktionen och hatet som skapar liv utan tilltron och hoppet.
2020-04-09

  Stanley Rydell
Dina dikter flyger! Okonstlat, och vi tycks med
2020-04-09

  DavidM VIP
Medryckande språk och tempo i texten. Mycket bra.
2020-04-09

  Ola Rydberg
Snyggt
2020-04-09

    Lena Staaf VIP
Vild och trotsig dikt med stark livskänsla!
2020-04-09

  Judas Ekholm VIP
Gillar blandningen av rimflätning och ”frivers”. Väldigt snyggt och underbar schvung.
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP