Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dada och koko

 

Pungen blommar av fjäderfä i den gudomliga fysiken bakom det japanska fenomenet Skottland i Singapores och klockan aldrig på TV i december 1973. Jag kommer bakom kulisserna köp fredag och ett förtvivlat lyckopiller som dunkar på dirigentens avdelning och jag sprattlar på golvet tillsammans med en Jimmie Åkesson och hans rövhål elchock dada och koko.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-04-08 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP