Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


773.WHEN SHE LOOKS IN THE MIRROR!!!

Precis så där slår överraskning i OROLIG TID...

*Ett stickande,tunn stålnål smärta klämde ihop
trumhinnornas balans.Och just i det ögonblicket,
lindades något långt,likt en lasso runt mina revben.
Det hördes ett klickljud och ansträngda muskler i
min kropp sträcktes ut genom fönstret.
Ljudet försvann lika plötsligt som det uppstod.
Öppnade mina ögon,jag befann mig bland molnen.

536.2017/09/17 Publicerad L.EK poeter.se
*n.536.2017/09/21 Mörka hörn i din själ.Del 4*

OROLIG TID kastade en utmaning till mänsklighetens,
obegränsade frosseri .Men den mänskliga kroppen i
helhet är inte så lätt att förstöra.Hans latenta själv-
kontroll alltid på vaktströmmen...

Vår hörsel uppfattade DESSA ROP och vi har frivilligt
isolerat oss.Vi slog oss ner på mer hjärtliga bekanta
platser...Vår ateljé naturligtvis inte jämförbar med
Pablo Picassos,men älskad i sin enkelhet och madrassen
kastad på golvet,hittade för sig en mysig plats.

Första veckan yrade av det riktiga JAG.Följande
blinkade...Den tredje tvekade av starkt konstmaterials
lukt och...telefonröster långt långt borta och de ska inte
förföra mig,svalde kylskåpet dessa ljud.

TOTAL ISOLERING öppnade Sig och jag gick in...och
/ sova innan att gå och sova /Jag/befinner mig i en
häftig känsla av brusande visioner ...

THE NATURE CAN´T PRETEND ANYMORE !!!
and
SHE’s GIVING me WHAT a human sees
WHEN SHE LOOKS IN THE MIRROR!!!

OBS!!! frivillig #tvångisolering# är inte kulroligt
...men...I FEEL REFRESHED!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-08 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP