Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1086.U u u rgaaamla ...

Själva...Urgamla t r a k t e r...
minns någon...ej!...MEN...

...***B I B E L N S
UPPRÖRDA A N D E
AV EN DROPPE AV GUDS
BLOD***ÄR REDAN PÅ
SPÄNDAKÄNGKLACKAR,

SLUNGAR nya skikt,
vilka själva vill
genomleva sina egna
#glödande kolbitar#...

var? vart? där?

*DE HELIGA SKRIFFTERNA*
gav ***iIiNGENTiIiNG***
till ###$nå$gon$###

###===###===###
oOo´ptiska gardiner
HAR ETSATS IN i spårrklockan,
*WATCH *THE LORD´s SKY!*
HOW PERIPETIA IS TALKING!
###===###===###




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-04-07 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP