Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1057.PÅSK... S T R Å L A R...

V Å R E N...GRODDAR,
svällande knoppar,snödroppar
och nytt fräsch gräs...

utanför glaset passerar Solstrålar,
Åooo!hur mycket
#fet$sot$fiendeskap#
fastnade på livets fönster...,

bakom efterlängtade fasaden
av P Å S K S T R Å L A R,

*MÄNNISKANS* hjärtan täcker
###### MASSVISA GRAVAR ######
med levande blomtårar...

===¤===¤===¤===

OCH UNDER HIMLENS DUBBLA HÖRN,

###### de hånande ilvilliga #
kan förstå ANDRAS STORA SORG
bara då när ofrågande kistor
fyller deras gårdar######

DESS EVIG B I B E L N S
C E N S U R S K O T T
AV VÄRME OCH #ELD#,

***HEMLIGHETS UPPSTÅNDELSE
AV GUD SON
JESUS KRISTUS!AMEN***




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP