Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1054.Å rRr ... N yYy TT...

HERRE GUD!!!EN GALOPP!
Vilsegången VinTer...
blandades med sommarvårhöst,
vemvadvar,skiljer sig ej åt
av jordens stönande rossel
...BOOOM!!!...

_NA_POLE_ON_
KOD__ANA_BI_OS_IS_

p e p p r a r från tungor
#A PEOPLE OF CAKE#
och derass verkstäder

$BARMHÄRTIGHETS$kulor$
för folket...
=###=
$$$Satelliter-$$$delikatess-
$$$surrogatebotoxsilicon

sörplar på =FRÄSCHA KORS=
från nyårs$champange$
schamans$pokaler$...
=###=

***GOD!***BLESSAVE
MOTHEREARTH!AMEN!

HAPPY NEW YEAR HUMAN(S)RACE...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-01 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP