Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1055.SPIKKLUBBA...

1.Å!BLOMMOR AV VÅR...till frukost...

2.Till vadå?#Om TEKNOLOGISK
SPIK$KLUBBA#tryckte bort
ej enbart männskliga väderkorn!

3.LUNCH INTERNATIONELL BINGO!Yesss!

4.Och till middag för
"extrahungrigablindaögon"
BLODPUDDINGS£ORDSVAMMEL
gällar som $CHOCK$LYXCHOCKLAD!

5.Å!DESSA VISKNINGAR skyndade på
att löda fast $O$,men LJUDET
gled förgäves skramlande ur!pbf

###===###
PriIiser = BeEergtoppar,
Förpackningar=slätta fält!




Övriga genrer av Lollitta VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-16 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP