Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1056.FÖR ALLA TIDER...

BEBÅDELSEDAG FRÅN
***GUD***
VALDE UT *DEN KYSKA
JUNGFRU MARIA*

FÖR ATT BLI
*GUDS MODER*
ÅT *GUDS SON*
FÖR ALLA TIDER***

* * * * * * *

MED *DIG*
dök intrycket upp!

MED *DIG*
uppstod oenighet med!

MED***DIG***
KOM BEGREPPET
VÄRDE=IN!

MEN UTAN
*JESUS KRISTUS* ...

#no place for pease#

ON***GOD FATHERS
MEMORY CARD!AMEN!***

=== === === ===

OBS!!!589.2018-03-21
Publicerad L.EK poeter.se

You be who you want to be!

FOLKETS RÖST uppskattade
insiktsfullt och betonade
den ryska Presidentens
Vladimir Vladimirovich Putins
karaktärs UNIVERSALISM att

Det handlar inte om att vinna striden:
Det handlar om att döda kriget

AMEN!
Dags att vakna eller .......

* * * * * * *
VÅRA HJÄRTAN OCH SJÄLAR
SÖRJER MED *RYSSLAND!*
* * * * * * *

TIDENS EFFEKT
mott###drönareterrorister=
terroristdrönare###
ÄR*ALLSMÄKTIG*GUD*AMEN!
=== === === ===
bpf
2024/03/20 DN-NOTERAR...

Efter allt kritiskt DN
skrivit om det ryska
presidentvalet de sista
dagarna:::så undrar man:::
när ni ska berätta för
läsarna hur det går med det
ukrainska presidentvalet som
skulle ha hållits den 31 mars.

Är det mer demokratiskt att
inte ha något val alls?ErikOlsson




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP