Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1051.ADVENT...

1:a ADVENT...för vem
ska *JAG* tända ljus?

om somligas egenmäktiga
uppblåsthet tar över det
naturliga,*Alla Friska
och Vid liv*

NÄHÄ!jag plundrar:MÅNEN!
då lämnas mitt spår och
min långtråkighet piggas
upp!

Orkeslösa...Sjuka...
VAR ÄR JORDENS BOTTEN?

Rädsla framför Eviga
Kolmörkret,"VAR ÄR HIMLEN?
Jeah,spelar ingen roll!"

>>><<<
ADAMS_TANKEPIL_
JAG-ÄR-ELD
_I´m HELL!

STRÅLAR KONSTANT
KOSMOS LJUS OCH MÖRKER...
>>><<<

TWO FACES
ARE ALWAYS!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-03 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP