Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


1053.GOD JUL ANDLIGA SVERIGE!

VAR DET NYTTA
=ELLER EJ=NYTTA

FÖR ATT BLIDKA
#mörkt blodsbegär#

MED*JESUS
KRISTUS FÖDELSE*

===???===

NÄR fräsch blodtörst
vårdar JAG-gestalter:

#Herodes=BE BORN
=TO BE KILLD!

Farise=I´m The life-train!

och Judas=
ACT OF TREACHERY!#

Deras tid kringår
***GUDS RÄTTIGHETER***
inte bara med en bokstav!

#########

Who keeps going on
to heaven or hell?

ONLY***LORD***
CAN TELL!AMEN!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-24 07:45



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
från en av
bellas
favorittexter
av mig:

"what if angels live in hell?
what if demons live in heaven?"
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP