Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SIGNALSPANING



visst är det så förr eller senare
bubblar skammen upp
sanningen finner vägar
öppna Pandoras ask
diktatorn och landsfadern
förebilden visar sig ha orena händer
hur många liv har de skövlat
på sin väg till framgång
ändå går de skuldfria
de skuldsatta slår de ömtåliga
visst är de ömkliga
trampar över utsatta där de går

redan i november varnade Amerikanska
underrättelsetjänstens signalspaning
för en mycket smittsam sjukdom
eskalerat i Wuhan
orsaken var oron sjukdomen skulle kunna påverka
Amerikanska soldaters närvaro i närliggande områden
Rapporten låg på presidentens bord i början
av januari, dessa får han varje morgon

Beklämmande med tanke på
slingeriskanken Trump bortförklaringar
smittan skulle försvinna under april
plus andra landvinningar på ljugarbänken
liknande beteende hos diktaturer
oavsett land eller person
det finns landsfäder som fullkomligt odugliga
får tillgång till makt
som krossar ekonomi personers liv







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-09 07:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tyvärr så har de en stab av likasinnade rövslickare.
2022-05-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP