Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt oövervinnerliga nederlag


Erotiken är vår vackra vilda idyll
Rikligt med kyssar och klorofyll
Vi flydde långt in i en urskog
Av dig kan jag aldrig få nog
Efter år av kaos äntligen frid
Nu råder kärlek i en skön tid
I ett oövervinnerligt nederlag
Förvandlades vår natt till dag.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-04-09 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP