Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket

evighet i mig
så jag slösar
tid
här i den begränsade världen
liv
närhet
mål
mening
sa jag tid?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-04-10 08:23



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Kort, snyggt och koncist!
2020-04-28

  Mats Edin VIP
Akkurat
2020-04-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
Du skrev tid två gånger....
det är det viktigaste i våra liv,
utan den inget liv, inga mål, ingen mening, ingen närhet.
Tiden är vår mentor!
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP