Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En jättebra titel

Dimman lättar
Eller är det rök?
En ny värld träder fram ur kloakerna

Vänta...
Blöder jag!?
Nej, det var bara ett skuggspel
Ett hjärnspöke med vitt lakan över huvudet
Bussen flyger igen staden jag en gång inte kallade \"hem\"
Färgglada konturer av grått
Skiner som en smutsig sol
Två pojkar står på sina cyklar och...

Vänta...
Slåss dom!?
Nej, det var bara sten sax påse
Sten klipper sax
Sax fångar papper
Papper gör mig trubbig
Folk ler mot mig så brett att deras skallar delas på mitten
Men det menar det inte
Stirra med slutna ögon

Vänta...
Skriker jag!?
Nej, det var bara en gäspning
Fast tvärtom och inte alls
Vilken riktning går syret nu igen?
Ord utan mening
Meningar utan ord
Döm boken efter dess omslag
Ingenting inuti, ingenting utanpå, allt däremellan
Nej, sov inte
Det finns ingen tid
Det finns ingen tid




Fri vers av Ale
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-07-08 00:49



Bookmark and Share


    Chogge
Ditt sätt att skriva, (alla dina texter) påminner om poetry slam (eller vad det du nu än heter). Det är bra i alla fall! Good!
2006-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ale