Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt Fall

Undrar om du vet vad du gör med mig?

Undrar om du vet hur du får mina händer att driva vattenkraftverk?

Undrar om du vet hur du får mina ögon att bli säkerhetskameror?

Undrar om du vet hur du får mitt sinne att vridas till \"bblllaaeaeaerrggh!\"?

Isåfall vet jag inte om jag ska älska eller hata dig

Du är min fallskärm
Veckla ut!
Veckla ut!
Veckla ut!




Fri vers av Ale
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-07-08 08:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ale