Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död och förintelse

Dessa dagar av ständig fasa.
Dessa år vi förmultna och dö.

Förstörd i mitt sinne, förstörd av minnet
att vara en av de överlevande.

Alltid ska jag fästa blicken mot fjärran
då som trofasta halvgudar och en fjäril gul.

Fasa och vämjelse i våra dagar,
vi skriver in episoden i livsboken.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-10 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén