Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade Uggla


mörkrets andedräkt så frätande
biter stora hål
inget motmedel finns
oheliga vapen största makten
ständigt nya ansikten dyker upp
utmattningsteknik
döda föröda, döda föröda
psykisk tortyr och hot eskalerar
så all egen vilja var utraderad
Psykisk tortyr ger samma skador
som fysisk
människan går sönder skärvor
allt som vackert är vissnar och dör
kärleken får inte dö
vill tacka livet som gett mig
2014 den lyckligaste tiden
men åren därefter
de värsta mardrömmar
vällde fram ur Pandoras ask
saknar dig varje dag
öppnar breven
hör dina andetag
lyckotårarna

frosten hade i natt stänkt sitt glimmer
över dammens vatten
tinade när gråhimmel vaknade







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-04-11 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP