Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


774.This sounds ...

When we say cape...
Give us a CAPE!!!

STOP!

magnetism attraktion
- i tre vassa hörn -
i Kroppen, Själen och Anden -

This sounds like a...
högsta perfektion av triangeln!

is perfect for nowadays...

GLAD PÅSK!!!
(iallafallll)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-11 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP