Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom ihåg Karin Boye


haiku13apr20

Trädens knoppar är

på bristningsgränsen, vi med.

Och visst gör det ont...




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-13 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP