Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


/Turbulensen slog till snabbare,men ordet kan komma från andra sidan trots att man var tvungen att ändra i den tredje delen - kapitlen 2.3.4. - som redan var förberedda att se ljus...men...


775.Mörka hörn i din själ.III k.2.

I radien av kon - en kurva .


...NATTEN...
Oceanens rastlösa vågor kikar noggrant på siluetterna.
STOPP!

Vid klippans hål stannade figurerna,tog bort karbinerna
från axlarna.Släppte försiktigt sin bördan.Böjde huvudet
och med hållande varandra i händerna,utförde de några
ofattbara rörelser över*DEN*.

Barytonrösten uttalade tröttsamt,
#Dela upp vikten,förstår vi denna våg.#

Vibrationen av den tjocka,tysta rösten blandad med vågornas
plaskande,påverkade lugnande.Resten andades ut med lättnadens
suck.

Basrösten fortsatte,#...Kopplad ej...dimma inte DÅ
tillsyn av atom.Flödet i den cykliska rörelsen i var och en.#

>Men vi var anslutna där...
Den tjocka rösten avbröt,#Och inte var DÄR!#
och hennes blick svepte som en kanonkula över de andra.

Följeslagarna svalde den med beredskap.

Skarpsinnigt menande,basrösten fortsatte vidare,
#Om nyckeldörr inte har lås...VÄND ER OM DÅ!
På högsta djupet har*BERG-RELIK*bevarats.
Där belastar vi #VÅR KAKTUS-INDIGO-BÖRDA#-
med agnet - åt en braxen...och jag GER ...

>Tsss!#NÄRVARO#sticker mitt skal!<,väste den andra
och hennes pekfinger med underlig form snurrade likt
en ödlas kluvna tunga.

Efter mindre än en halv sekund,stötte gnistbildningar
liknande bengaliska eldar från fingertoppen.Dess blinkningar,
likt radarstrålar,började metodiskt snoka runt och de
försvann sedan i mörkret.

Den tredje klickade på genomskinliga proppar i näsan och
hennes näsborrar började röra sig som en axel i en ångmotor.

Den med basröst,höjde ögonbrynen som rovfågelvingar
under flygning.Växta tjocka på näsroten såg DE ut som antenner.
Hennes höga panna,på ett gråblekt ansikte,likt ett
uppmarschfält,tog över deras rörelser.Plöstligt,som ett rep
kastat över en flod,frös de.

Vändande på huvudet något bakåt,sade den.

#Att avslöja VOLYM som *ICKE EXPANDERAR ATMOSFÄREN* hinner vi.
Var på alerten!Och nu,innan gryningen tvättar bort våra ansikten,
måste vi skynda oss*röra ingången*.

f.f... ps...tbc...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-13 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP