Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilstorm

Vinden ruskar tag
trädtopparna vajar
sönder är plantor




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-13 12:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det har sannerligen blåst nu i april. Härligt med lite vårvärme.
Sista raden om plantorna känns.
2020-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om ett typiskt aprilväder!
2020-04-14

  Larz Gustafsson VIP
Glad att jag slipper snö.
Bore är nazist.
2020-04-13

    Birgersdotter VIP
Här i norr är det en riktigt intensiv snöstorm
2020-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Avskyvärd blåst.
Här på östkusten är den verkligen intensiv.
2020-04-13

  thyra
Ja så sorgligt! Ställer till elände den där stormen. Bildrik haiku!
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP