Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äta, dricka, leka med döden..

Som fjordar i Norge går seriösa samtal in och ut i min hjärna..inget av vikt fastnar, endast de elementära behoven finns kvar.

Primathjärnan tar över alla livsviktiga funktioner och ser till att de blir tillgodosedda. Detta kan vara ett problem i världen där rätt skall vara rätt när människans primala krafter tar över.

Människorna förstår inte, lever påhittad existens.

Dom äter inte, dom dricker inte, dom leker inte med döden...




Övriga genrer av Crumb...Mr Crumb..
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-07-08 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crumb...Mr Crumb..