Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God morgon älskade Uggla tacksam se du lever <3


som ett klockregn



faller regnet över staden
regntunga skyar glömmer dagen
det skvätter över esplanaden
Svällande knoppar väntar på bladen

Solen lyser med sin frånvaro
vi saknar hennes närvaro
hon packade resväskan
fick av kölden spader
tog en charter till varmare breddgrader




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-15 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP