Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens fridfulla mörker


Om fem månader är det höst.
Det sammetslena och
barmhärtiga mörkret ska
omsluta oss och jag
ska kyssa dina bröst.
Vår kärlek ska sakta ta
över världen och våra
fiender ska fly inför alltets
nakna äkthet.
I mörkret ska våra 
ögon äntligen bli seende
och vårt lyckliga
skratt ska diktera
alla villkor i maktens
förstummade korridorer.
Om fem månader är det höst
som med sitt fridfulla
mörker ska läka oss med
en överjordisk ömhet. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-14 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP