Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens blixtrande lackskor

 

 

Vem hamstrar så att golvet
blir gratulerat och varmt?
Vad anspelar snuskprästen på i
sin pedofila underjordiska rytmik?
Med fötter som inte klivit över havets tekniska havrepanna. Solkräm.
Blottad brottas ge och ta med få.
Tills existensen upplöses och döden träder ut i glödheta glädjens kåk.
Jag har en timme kvar tills jag måste hyvla av er sinnesslöa arrogans med min eldkastare av sanning.
Usch vilken sommarkurs jag måste läsa, påtända pånyttfödelse, med blixtrande lackskor. Vem?




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-04-16 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP