Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att läsa er, kära poesier

Svindlar mig
det är ni
talanger
som gör det




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-16 16:21



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Tack fin gest till alla
2020-05-02

    Lena Staaf VIP
Du med!
2020-04-20

  Respons VIP
Skall man suga åt sig av berömmet?
2020-04-17

    Askanden
att ha talang och lyckas är stort.

att inte ha talang och lyckas större!
2020-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Sitter ofta
vid skrivandets bord
klär mina tankar
och känslor i ord
rosor har jag fått
men även tistlar är givet
ser på buketten
och tänker på livet.
2020-04-16

  Mats Edin VIP
Att du är
att du är
2020-04-16

  Öknens Ros VIP
Är ingen talang dessvärre, men gör så gott jag kan.
2020-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP