Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man som hatar kvinnor


Sprudlande exalterad
Varm och spirituell
Lärd och allmänbildad
Snäll och empatisk
Genomvänlig
Fullblodsromantiker
Utstrålning som
en solnedgång
Rolig och cool
Knivskarpt intellekt
Karismatiskt ursexig
Förtroendeingivande
och luktar gott
Du faller pladask
in i hans Porsche
Det sista du minns
är att han stryper
dig med en livrem
och hur du lämnar
din kropp och
svävar under taket
Hans tillfredställda
njutning är total
Du är bara en i raden
som han har mördat
och han somnar
uttråkad i fosterställning.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-16 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP