Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högröd

högröda kinder passerar 

din blick är sval

gatulyktan kastar skenet

rakt igenom dörren

tyst, bejakar jag min närvaro 

det brinner till i kinderna 

vin odlingar i min hjärna

lönlösa funderingar

plingande bjällror med 

en frenetisk väckarklocka 

utveckla ett minne för livet

En bitterljuv spänning

Låt gå?

Låt stå? 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-17 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP