Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renons

Jag saknar

nya ord till min penna

bättre insikt till mina erfarenheter

större fantasi till min jakt 

massor av inspiration för påfyllning

fler synapser till mina hjärnceller

mer  kraft till min kropp

men verksamheten har gått i konkurs 




Övriga genrer av Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-18 16:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det kommer snart en giv som ger dig skönt tidsfördriv!
2020-04-22

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt om hur livet kan kännas!
2020-04-19

  överlevaren VIP
Kanske bara är inventering och välbehövlig paus....
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Pia Laurell (fd Kal Wallin)